Musorujsag
Élő Eredmények

Az első körben búcsúzott a magyar páros a World Cup of Darts-on – videó

Az első körben búcsúzott a magyar páros a World Cup of Darts-on – videó

m4sport.hu
A Lakatos Gergely és Prés Nándor alkotta magyar csapat 5–1-re kikapott Lettországtól a Németországban zajló páros világbajnokságon.

A lettek legjobb játékosa, a Pro Tour-kártyával is rendelkező Madars Razma parádéjával kezdődött a mérkőzés, aki egy 180-assal lekerekített társának, Nauris Gleglunak 40 pontra, vezetést szerzett az északi duó. A magyar kezdésre a mieink is belelendültek, Lakatos kerekítése fantasztikusan kezdődött, de Razma sajnos elővette klasszisát, s T16-16-D20 úton bevágott egy 104-es kiszállót.

Az önbizalommal telt lett csapat a harmadik körben sem engedte kiszállóra a Lakatos, Prés párost, de a negyedik leg már a mieinknek állt. Sajnos kétszáz alá érve 41-26-34-es sorozat érkezett a mieinktől. Razma viszont most nem bírkózott meg a duplával, Prés Nándor pedig némi szerencsével (32-t két dupla nyolcassal) hozta az első magyar leget.

Sajnos a mieinknek ez lehetett az egyetlen öröme a mérkőzésen – bár Lakatos Gergely 180-as dobása is dicséretet érdemel –, a lett páros a PDC-világranglistán 42. helyezett Razma vezényletével könnyedén hozta a hátralevő két leget, s 5–1-re diadalmaskodott. A baltiak 90.85-ös, a magyarok 72.44-es körátlaggal zárták az összecsapást.

A magyar csapat ismét az első körben búcsúzott a World Cup of Darts küzdelmeitől, a lettek a legjobb 16 között az Anglia–Csehország meccs továbbjutójával találkoznak.

Borítókép: PDC Hungarian Fan Club/Facebook

További tartalmak