Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mihályvári-Farkas Viktória zokogva árulta el, túl sok mindenkinek akart bizonyítani, szerette volna, ha büszkék rá

Mihályvári-Farkas Viktória zokogva árulta el, túl sok mindenkinek akart bizonyítani, szerette volna, ha büszkék rá

m4sport.hu
Édesanyjának szeretett volna azzal kedveskedni, hogy a születésnapján világbajnoki döntőben úszik, de erre most már csak a 400 vegyesen lehet esélye.

Mihályvári-Farkas Viktória nem jutott be a döntőbe 1500 méter gyorson vasárnap a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. A 18 éves magyar versenyző 16:26.21 perces eredménnyel előfutamában a hatodik, összesítésben pedig a 12. lett, akárcsak a tokiói olimpián, ahol ennél majdnem 24 másodperccel gyorsabban (16:02.26) úszott.

A fiatal úszó a futam után zokogva nyilatkozott az M4 Sport mikrofonja előtt.

Ezt nem tudom értékelni, nagyon rossz volt az elejétől kezdve, nem is tudom, hogy mi történt. A felkészülés, a bemelegítés minden nagyon jól ment, számítottam arra, hogy legalább egy 16:10-es időt úszom, és fájó, hogy az elég lett volna a döntőre is” – értékelt a 18 éves versenyző.

Elmondta, a 400 vegyesre hegyezték ki a a formáját és nagyon bízik benne, hogy ott ki fog jönni ami most benne maradt.

Túl sok mindenkinek akartam bizonyítani. Azt szerettem volna, hogy büszkék lehetnek rám. Ráadásul anyukámnak a döntő napján van a születésnapja, azzal akartam meglepni, hogy láthat engem a döntőben úszni” – mondta zokogva.

Azt érezte, ez nagyon rossz volt, már az elejétől kezdve a halálán volt, semmi nem tudta feltüzelni. “Már közben is majdnem elsírtam magam. Próbálom elengedni és a 400 vegyesre koncentrálni”.

További tartalmak