Musorujsag
Élő Eredmények

Visszarendelte a patinás olasz csapat a Szeged kölcsönjátékosát, a Serie A-ra készülő keret tagja lesz

Visszarendelte a patinás olasz csapat a Szeged kölcsönjátékosát, a Serie A-ra készülő keret tagja lesz

m4sport.hu
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönszerződése lejártával távozik a csapattól Horváth Krisztofer, aki a Serie A 10. helyén végző Torino első csapatával kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

A Szeged előző évi keretében több kölcsönjátékos is szerepelt – írja a klub hivatalos honlapja. Horváth Krisztofer augusztus végén csatlakozott a kék-feketékhez, majd a legeredményesebb játékos lett, a Merkantil Bank Ligában 19 gólt szerzett és 12 gólpasszt osztott ki. A szegediek információi szerint a kölcsönadó csapat, a Torino FC várja vissza Krisztofert. A múlt szezonban mutatott teljesítménye után a Serie A-ra készülő keretben kezdi majd meg a munkát.

A Videotontól kölcsönben játszó Csoboth Kevin is visszatért csapatához, ahogy Kovács Milán a Vasashoz (onnan megvásárolta őt a Gyirmót) és Debreceni Ákos a Pakshoz. További két lejáró szerződésű játékos, Danilo Pejovic és Bencze Márk is távozott a csapattól.

A Szeged ugyanakkor több új igazolást is bejelentett, Kovács Gergely és Pintér Ádám a Debrecentől, Tóth Bence a Vasastól érkezett a csongrádi megyeszékhelyre. A kék-feketék negyedik helyen végeztek a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es szezonjában.

Borítókép: Szeged-Csanád GA/Facebook

További tartalmak