Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bemelegítés közben eltörte a kezét, visszalépett a vb-től az ausztrálok világbajnoka

Bemelegítés közben eltörte a kezét, visszalépett a vb-től az ausztrálok világbajnoka

m4sport.hu
Egy szerencsétlen baleset miatt kénytelen volt visszalépni a világbajnokságtól Shayna Jack, aki egy arany- és egy ezüstérmet is szerzett már a mostani vb-n a Duna Arénában.

A 23 éves ausztrál úszónő a 4×100 méteres gyorsváltóval világbajnok lett, 4×100-as vegyes vegyesváltó tagjaként pedig másodikként zárt a budapesti vb-n, szerdán pedig a 100 méter gyors várt rá. A hetedik előfutamban az ötös pályán úszott volna, csakhogy a bemelegítő-medencénél elcsúszott és beütötte a kezét. A röntgenvizsgálat után kiderült, hogy eltört a karja, így befejezte szereplését Budapesten.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shayna Jack (@shayna_jack) által megosztott bejegyzés

„Megszakad a szívem, hogy vissza kell lépnem a további versenyzéstől, és hogy nem lesz lehetőségem elérni az összes kitűzött célomat. Ugyanakkor nagyon büszke vagyok arra, amit elértem és arra, hogy milyen messzire jutottam és hogy milyen csodálatos csapattársakkal szerezhezzem érmet. Mint mindig, most is a jövőre koncentrálok, ez pedig a Nemzetközösségi Játékok. Délután már vissza is térek a medencébe, lábra fogok edzeni” – írta Shayna Jack az Instagramon.

Borítókép: Shayna Jack (középen) az ausztrál 4x100 méteres gyorsváltóval szerzett aranyéremmel (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak