Musorujsag
Élő Eredmények
×

A vb-bronzérmes Gálicz Péter: Nagymamám, ha néz a tévében: megcsináltuk, mami, megvan!

m4sport.hu
Csütörtökön fantasztikus úszással nyert bronzérmet a férfi nyíltvízi úszók 25 km-es egyéni versenyében Gálicz Péter a budapesti vizes világbajnokságon. Az embert próbáló, ötórás úszás után az M4 Sportnak adott interjúban hitetlenkedett: nem gondolta volna, hogy dobogóra állhat.

„Leginkább saját magamat leptem meg, erre soha nem számítottam volna, nem nagyon találom a szavakat” – kezdte az M4-nek adott nyilatkozatát a reggel 7-kor kezdődő és délben, olasz aranyéremmel véget érő 25 km-es verseny után az FTC úszója, aki múlt szombaton ünnepelte 22. születésnapját.

Gálicz ezt követően hosszasan sorolta a köszönetnyilvánításait, a tévénézőkkel kezdte: „mindenekelőtt szeretném megköszönni annak, aki végigülte ezt az öt órát, k.rva nagy királyok vagytok” – ragadta el a lendület interjú közben.

fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Köszönetet mondott edzőinek, edzőtársainak, szüleinek: „nélkülük ez soha nem sikerült volna” – mondta.

Külön kitért nagymamájára is: „ha néz a tévében: megcsináltuk, mami, megvan” – üzent Gálicz a kamerába.

Emellett egy edzőtársát, a szintén FTC-s hosszútávúszót, a 2015-ös vb-n az 5 km-es váltóval 7. Székely Dánielt emelte ki: „ha nézed a tévét, Danikám, köszönök mindent, az eddigi támogatást, ha nem edzettél volna velem három évig, nem lennék itt”.

További tartalmak