Musorujsag
Élő Eredmények
×

A kerékpársport az Eb-k legnagyobb nyertese – Söprögető Kocsi

A kerékpársport az Eb-k legnagyobb nyertese – Söprögető Kocsi

m4sport.hu
Jakobsen nyerte az Eb-t, de az országúti és úgy általában a kerékpársport sokkal többet nyert: annyi emberhez jut el, amennyihez általában nem tud. Csodáljuk Vivianit is, elmondjuk, ki volt a legfigyelmesebb az itteniek közül, és beszélünk a Cofidisről is. Különleges pod, Münchenből.

Borítókép: Fabio Jakobsen, az Európa-bajnok (EPA/LEONHARD SIMON)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ami nem tetszett a múlt heti versenyekben, hogy. . . – Söprögető Kocsi
A közmédia országúti kerékpáros podcastjének legújabb részében Székely Dávid és Várhegyi Benjámin a Székelyföldi körverseny első szakaszával kezdenek. A folytatás aztán nem ilyen barátságos, valószínűleg nem teszik zsebre, amit Benitől kapnak a lengyel és a Burgosi kör szervezői. Természetesen beszélnek az Európa-bajnokságról is, hiszen vasárnap már mezőnyverseny!
Söprögető Kocsi
Csoda, hogy a lengyel kör még a legmagasabb kategória – Söprögető Kocsi
A közmédia országúti kerékpáros podcastjének legújabb részében Székely Dávid és Várhegyi Benjámin azt fejtegette, hogyan fordulhat elő, hogy egyik tévécsatorna sem közvetíti a napokban zajló és World Tour, tehát a legmagasabb besorolású Lengyel Körversenyt, amelynek mezőnye ráadásul semmivel sem jobb, mint amit a TdH-n láttunk. Szó esett még a közelgő müncheni Európa-bajnokságról, az eddig lappangó átigazolási piacról és a burgosi körről is.
Országúti kerékpár
Miért lett ez ennyire jó Tour? – Söprögető Kocsi
Az nem is kérdés, hogy ez volt az elmúlt évek legjobb Tourja, megpróbáltuk kitalálni, hogy miért. Beni az utolsó szakaszt is személyesen nézhette meg, el is mesélte, milyen volt. Arról is szó esett, hogy mekkora a különbség a Giro és a Tour között, szót ejtettünk a közelgő Eb-ről, sőt az olimpiáról is. És persze Valter Attila jövője is terítéken volt a közmédia országúti kerékpáros podcastjének legújabb részében.
Söprögető Kocsi