Musorujsag
Élő Eredmények

„Hamarosan újra együtt leszünk" – Cristiano Ronaldo reagált a büntetésére

„Hamarosan újra együtt leszünk" – Cristiano Ronaldo reagált a büntetésére

m4sport.hu
Ahogyan arról az m4sport.hu is beszámolt, Cristiano Ronaldo nem lesz ott csapata, a Manchester United következő, Chelsea elleni bajnoki mérkőzésének keretében, miután a Tottenham elleni Premier League-meccsen a lefújás előtt, láthatóan csalódottan és dühösen levonult a pályáról és bement az öltözőbe. A portugál klasszis közösségi oldalain reagált a döntésre, melyben sokat nem mondott, de valahol mégiscsak betudható egy bocsánatkérésnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

„Ahogy mindig, a továbbiakban is tisztelettel fordulok a kollégáim, edzőim és ellenfeleim felé, így élem az életem mindennapjait is. Ez nem változott. Én sem változtam. Ugyanaz az ember és profi sportoló vagyok, aki az elmúlt 20 évben futballozott a labdarúgás legmagasabb szintjén. A tisztelet pedig mindig nagyon fontos szerepet játszott minden döntésemben. Nagyon fiatalon kezdtem a futballt, az idősebb, tapasztaltabb játékosok sokat jelentettek számomra, példaképek voltak nekem. Én is mindig igyekeztem valamiféle idol lenni a csapataimban a fiatalok számára. Ez viszont sajnos nem mindig lehetséges, egy heves pillanat olykor felülkerekedik rajtunk. Most úgy érzem, továbbra is keményen kell dolgoznom Carringtonban, támogatni a csapattársaimat és készen állni bármely meccsre. Nem szabad engedni a nyomásnak, sosem szabadott. Ez a Manchester United és egységet kell képviselnünk. Hamarosan újra együtt leszünk. 💪🏽🙏🏽”

A Manchester United szombaton este fél 7-től a Chelseat látja vendégül az Old Traffordon a Premier League 13. fordulójában, biztosan Cristiano Ronaldo nélkül.

Borítókép: MTI/EPA/ADAM VAUGHAN

További tartalmak