Musorujsag
Élő Eredmények
×

Jövőre is Budapestre jönnek a világ legjobb dartsosai

Jövőre is Budapestre jönnek a világ legjobb dartsosai

MTI
Jövőre is Budapestre jönnek a világ legjobb dartsosai: a III. Hungarian Darts Trophyt szeptember 22-24-én rendezik meg a BOK Csarnokban - adta hírül a Darts Event.

Ez a verseny a világ legjelentősebb szervezetének, a PDC-nek a European Tour állomása lesz, így a pro tour ranglista legjobb 16 játékosa várhatóan tábla elé áll. A magyar játékosoknak is kitűnő lehetőség a bizonyításra, négy hazai dartsos ugyanis elindulhat a világelitben, az később dől el, hogy kik kapnak lehetőséget.

A szervezők bejelentették: megkezdődött a jegyértékesítés a jövő szeptemberi eseményre.

Tavaly a walesi Gerwyn Price, idén az angol Joe Cullen szerezte meg a győzelmet, miután soha nem látott csillaghullást hozott a verseny második napja. Többek között Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross és Raymond van Barneveld is kiesett. A meglepetéssorozatot a zárónapon Michael Smith és Dirk van Duijvenbode búcsúja tette teljessé.

A Hungarian Darts Trophyt összesen 14 ezren szurkolták végig a helyszínen, és a szervezők hasonló érdeklődésre számítanak a European Tour magyar állomásán 2023-ban is.

Borítókép: A brit Keegan Brown és a holland Richard Veenstra a Hungarian Darts Trophy versenyen a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 3-án. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

További tartalmak