Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

„Mondtam, hogy nem elég tökös hozzá, erre felvette" – Van Gerwen vette rá Price-t az indokolatlan zajvédőre

„Mondtam, hogy nem elég tökös hozzá, erre felvette" – Van Gerwen vette rá Price-t az indokolatlan zajvédőre

m4sport.hu
Meglehetősen ellentétes reakciókat váltott ki a közvéleményben Gerwyn Price vasárnap esti negyeddöntője a PDC-dartsvilágbajnokságon.

5–1-re kikapott Gabriel Clemenstől a világelső Gerwyn Price a darts-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától, s ezzel biztosan elvesztette vezető pozícióját a világranglistán is. A mérkőzés ikonikus tárgya egy hatalmas zajvédő füles lett, amelyet a negyedik szettre visszatérve tett fel a walesi klasszis, ezzel próbálta meg kizárni a közönség reakcióit.

A fejhallgató felvételével kapcsolatban az este második meccsét játszó Michael van Gerwen adott némi háttérinformációt: „Ott volt mögötte, mondtam neki, hogy nem elég tökös hozzá, erre felvette, szóval egy kicsit én bujtottam fel. Az ő képességeit, a mezőnyben elfoglalt helyét figyelembe véve, én biztosan nem vettem volna fel a helyében, de ő tudja. Nehéz pillanatokon ment keresztül, ezt nem mindig olyan könnyű feldolgozni” – mesélte a holland, aki Price-szal ellentétben bejutott az elődöntőbe, s a formáját látva a vb komoly esélyese.

A vereséget követően Gerwyn Price sokatmondó bejegyzést publikált a közösségi médiában, amelyben meglibbentette, egyáltalán nem biztos, hogy több világbajnokságon szerepel majd.

Borítókép: Getty Images

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gerwyn Price: Nem biztos, hogy ezek után játszom még világbajnokságon
5–1-re kikapott Gabriel Clemenstől a walesi Gerwyn Price, a 2023-as PDC-dartsvilágbajnokság első kiemeltje, így a negyeddöntőben búcsúzott a tornától. A mérkőzés közben hadban állt a londoni Alexandra Palace közönségével, s a kiesését követően is elég erős szavakat használt.
Darts