Musorujsag
Élő Eredmények
×

A megdönthetetlen bizonyíték hiánya Marquinhos tizenegyesénél – Gurulj be lassítva is!

A megdönthetetlen bizonyíték hiánya Marquinhos tizenegyesénél – Gurulj be lassítva is!

m4sport.hu
Berkesi Judit és Hajdú B. István töviről hegyire kielemezte a ZTE–Ferencváros bajnokit, főszerepben természetesen Marquinhos tizenegyesével. A GBL-podcastben egy birósági tárgyalás, de még Avram Grant is szóba került.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pontosan min is vitatkozunk Marquinhos kacska tizenegyesével kapcsolatban?
A Ferencváros egy hajrában szerzett góllal 2–1-re legyőzte a Zalaegerszeget az OTP Bank Liga első 2023-as mérkőzésén, a találkozó azonban mégsem Traoré győztes góljáról, hanem Marquinhos tizenegyeséről maradt emlékezetes, s szolgált viták alapjaként. Az érdekes ítéletvégrehajtással kapcsolatban felcsaptuk a szabálykönyvet, megnéztük, az IFAB és az MLSZ pontosan mit is mond a tizenegyesek elvégzéséről.
Magyar futball
Hahn visszatérne gólvágó énjéhez, Waltner a védelmet erősítené a Paksnál
Waltner Róbert és Hahn János is pozitívan nyilatkozott a Paks bajnoki visszatérése előtt az M1-nek. A vezetőedző mindenképp a védelmet erősítené, hogy ne kapjanak több elkerülhető gólt, Hahn János pedig visszatérne abba a formájába, mellyel a 2020/21-es kiírásban 22 találatot jegyezve gólkirályi címet ünnepelhetett.
Magyar futball
Utolsó pillanatos Fradi-győzelemmel rajtolt a magyar futballtavasz
A listavezető Ferencváros labdarúgócsapata egy hajrában szerzett góllal nyert 2–1-re a Zalaegerszeg vendégeként az OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésen. A zöld-fehérek immár hét kör óta veretlenek, a még mindig eggyel kevesebb találkozóval rendelkező fővárosi együttes 11 pontra növelte az előnyét a második Kecskeméttel szemben, míg a ZTE maradt ötödik.
OTP Bank Liga
Nagy Zsolt a Fradit is megelőzné, Hornyák Zsoltnak a dobogó már álom lenne
Hazazért spanyolországi edzőtáborából, s gőzerővel készül a tavaszi rajtra a Puskás Akadémia labdarúgócsapata. Az M1 Sportnak a válogatott balhátvéd, Nagy Zsolt, illetve Hornyák Zsolt vezetőedző nyilatkozott a felkészülésről, új érkezőkről és persze az előttünk álló félszezon céljairól is.
Magyar futball