Musorujsag
Élő Eredmények

Ugyanazt a meccset látták? Kuttor megérdemelt győzelemről beszélt, Hornyák szerint nekik kellett volna nyerniük

Ugyanazt a meccset látták? Kuttor megérdemelt győzelemről beszélt, Hornyák szerint nekik kellett volna nyerniük

M4 Sport
Amíg Kuttor Attila megérdemelt három pontról beszélt az 1-0-s mezőkövesdi győzelem után, a Puskás Akadémiát irányító Hornyák Zsolt nyilatkozata alapján a felcsútiaknak kellett volna nyernie.

„Úgy nézett ki, idő kérdése volt, mikor rúgjuk a győztes gólt. Ez nem történt meg és belehibáztunk” – osztotta meg benyomásait a felcsútiak edzője. A játékosaival is megosztotta, ha 0-0-ra végeznek, az sem elégíti ki. „Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.” Elárulta, a meccs eldöntésének szándékával cserélték be újabb csatárt, feláldozva egy középpályást.

„Erre történik egy ilyen ellentámadás, azt hiszem az első volt a második félidőben” – sopánkodott, hiszen gyerekes hibákat követtek el. „A gólig mi domináltunk. Egy kapura játszottunk. Erre számítottunk, hogy a Mezőkövesd védekezni fog az egész mérkőzésen és kontrákra fog várni. Ez is történt sajnos. A középső védőink totálisan lemaradtak arról a helyzetről” – mérgelődött Hornyák, hiszen véleménye szerint addig a kezükben volt a meccs.

Kollégája a túlsó kispadról másképp látta a történteket, igaz, Kuttor Attila elismerte, végig érezni lehetett, hogy aki gólt rúg, az óriási fölénye kerül. De a Mezőkövesd edzője ezután úgy folytatta, „az eleje inkább a küzdelemről szól, utána a játék alapján is megérdemelten nyertünk”.

„Nem ment olyan olajozottan minden, csak az első tétmeccs volt két és fél hónap után” – foglalta össze, miért fogalmaz úgy, hogy kiharcolták a győzelmet.

A télen alaposan kicserélődött kerettel kapcsolatban annyit fűzött hozzá Kuttor, kicsit csalóka a kép, mert nyolc játékost jött, viszont el is mentek nyolcan, tehát nincsenek többen. Nem számol azzal, hogy lesznek még érkezők.

Borítókép: (fotó: Gál Péter)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nagy Zsolt a Fradit is megelőzné, Hornyák Zsoltnak a dobogó már álom lenne
Hazazért spanyolországi edzőtáborából, s gőzerővel készül a tavaszi rajtra a Puskás Akadémia labdarúgócsapata. Az M1 Sportnak a válogatott balhátvéd, Nagy Zsolt, illetve Hornyák Zsolt vezetőedző nyilatkozott a felkészülésről, új érkezőkről és persze az előttünk álló félszezon céljairól is.
Magyar futball