Musorujsag
Élő Eredmények

Már a védők is esnek ki a Fradiból: Samy Mmaee-t és Pászkát is sérülés miatt kellett lecserélni a Loki ellen – videó

Már a védők is esnek ki a Fradiból: Samy Mmaee-t és Pászkát is sérülés miatt kellett lecserélni a Loki ellen – videó

m4sport.hu
Már eddig is relatíve sok sérült játékosa volt a magyar bajnoknak, de a Debrecen elleni bajnokin Samy Mmaee-t és Pászka Lórándot is sérülés miatt kellett lecserélni.

Miután Aissa Laidounit eladta az FTC, a frissen igazolt Owosu Kwabena, illetve Laidouni elsőszámú helyettesei Besic és Vécsei is megsérült a Ferencváros részéről. A támadósorban Owosu mellett Tokmac sem bevethető, míg a hátsó alakzatból Kovacevic hiányzott a Loki elleni bajnoki előtt.

A debreceni meccs további áldozatokkal járt a címvédőnek: az első félidő közepén Samy Mmaee találkozott Babunszkival, a Fradi védője húzta a rövidebbet, rövidesen Knoester váltotta. Ha nem lett volna elég a zöld-fehéreknek, a második játékrészben Pászka Lóránd is meghúzódott, ő sem tudta folytatni a játékot.

Egyelőre nem derült ki, mennyire komoly a sérülésük, kell-e kihagyniuk az FTC védőinek (Samy Mmaee mankóval jött ki az öltözőből, ez nem sok jót sejtet), de a március 9-i, leverkuseni El-nyolcaddöntő előtt finoman szólva sem jönne jól, ha újabb játékosokat kellene nélkülöznie Sztanyiszlav Csercseszovnak.

M4 Sport
Borítókép: M4 Sport

További tartalmak