Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai döntött a büntetőrúgásokat illetően: Többé nem lesz ilyen

Szoboszlai döntött a büntetőrúgásokat illetően: Többé nem lesz ilyen

m4sport.hu
A bolgárok elleni Európa-bajnoki-selejtező előtt a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik egyértelművé tette, ki lövi a büntetőket.

A Magyarország-Bulgária Eb-selejtezőt hétfőn 20:45-től az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.

„Nem kellett semmit helyre rakni, tanultunk ebből mind a ketten. Ahogy Sallai Roland is elmondta, soha nem volt és nem is lesz ebből veszekedés, nem az egóról szólt, hanem arról, hogy eldöntsük, ki rúgja” – mondta a csapatkapitány az észtek elleni kő-papír-ollós esetről, mikor 1-0-s vezetésnél átadta a büntetőt Sallai Rolandnak, aki kihagyta azt.

„Lehet, kicsit úgy tűnt, nem vettük elég komolyan, de ha Roland belőtte volna a büntetőt, nem kerekedett volna ebből ekkora dolog. De innentől kezdve nem lesz ilyen.”

S hogy mindezt megerősítse, határozott választ adott arra a kérdésre, ki lövi a büntetőt, ha Bulgária ellen sor kerülne rá: „Én.”

„Volt egy megbeszélés… Én vagyok az első rúgó, és ha úgy döntök, bárkinek átadom, akkor így lesz, viszont mivel én vagyok a kijelölt, így én fogom rúgni.”

Az esettel kapcsolatban Marco Rossi is elmondta véleményét, míg Szoboszlai viccesen a kő-papír-ollót gyakoroló Schäfer Andrásnak üzent.

 

Borítókép: MTI/Kovács Anikó

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sallai: Azon vagyunk, hogy egyenes ágon jussunk ki az Eb-re, de nem lesz egy egyszerű menet
Felemás szezonja van Sallai Rolandnak, a Freiburg és a magyar válogatott szélsőjének, hiszen több sérülés is hátráltatta, ennek ellenére ha pályán volt, akkor szinte mindig nagyon jól teljesített. Nyilván ennek is köszönhető, hogy <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/03/14/marco-rossi-negy-ujoncot-hivott-meg-a-magyar-labdarugo-valogatott-marciusi-keretebe" rel="noopener" target="_blank">Marco Rossi számít rá</a> az Észtország és Bulgária elleni válogatott mérkőzéseken. Utóbbi különösen fontos, hisz Európa-bajnoki selejtező.
Magyar válogatott