Musorujsag
Élő Eredmények

Cunoda testközelből élte át a pusztítást: szemét, sár és benzin mindenhol

Cunoda testközelből élte át a pusztítást: szemét, sár és benzin mindenhol

Cunoda Juki
Testközelből élte át a heves esőzések és az áradások okozta pusztítást az Alpha Tauri japán versenyzője, Cunoda Juki, aki erről közösségi oldalán is beszámolt, majd arra kérte követőit, segítsenek a bajba jutottakon.

Kapcsolódó tartalom

Továbbra is súlyos a helyzet a szerda délután lefújt Emilia-Romagna Nagydíjnak otthont adó olaszországi tartományban. A heves esőzések és az áradások számos település életét forgatták fel, és sajnos már áldozatot is követeltek; a legfrissebb jelentések szerint a napokban nyolcan veszítették életüket.

Az időjárási káoszba a Forma–1 mezőnye is belecsöppent, az előző napokban ugyanis már kezdetét vette az imolai viadalra való készülődés (többen a pályán dolgoztak már, amikor kedden evakuálták a létesítményt is, ahová azóta sem léphettek be az F1-es dolgozók).

 

A legjobban talán az Alpha Taurit viselték meg a történtek, hiszen a csapat főhadiszállása is a régióban található, és bár a létesítményeket nem érintette a természeti csapás, több dolgozójukat igen. Szerda délután japán versenyzőjük, Cunoda Juki is jelezte, személyesen tapasztalta meg, milyen pusztítást végez a vihar és az áradás.

Közösségi oldalán számolt be arról, mit tapasztalt a városban, ahol az előző napokat töltötte. Egy szörnyű éjszaka után, ami súlyosan érintette a várost: szemét, sár és benzin mindenhol” – kezdte üzenetét a japán, aki képet és videót is posztolt a helyszínről.

„Az emberek jelenleg nehezen találnak élelmet és különösen szállást, miután sokakat evakuáltak az otthonukból. Kérem, ha bármit is tehettek, segítsetek. Nagyra értékeljük” 

zárta gondolatát, majd megosztotta azokat az Alpha Tauri által is ismertetett elérhetőségeket, melyeken keresztül követői támogathatják a bajba jutott lakosságot.

Cunoda Juki (Fotó: Bearne / XPB Images)
Borítókép: Kép: Cunoda Juki

További tartalmak