Musorujsag
Élő Eredmények

Monacói Nagydíj tv-közvetítés – ne maradj le semmiről!

Monacói Nagydíj tv-közvetítés – ne maradj le semmiről!

Boxutca
Az idei első versenyhétvége, amelyen már nem csak a Red Bull a favorit?

A 2023-as évad hatodik Forma-1-es versenyhétvégéje következik, a Monacói Nagydíj. Ez az a helyszín, melyen anno Ayrton Senna ellentmondást nem tűrően tartotta fel az akkor verhetetlen autóban ülő Nigel Mansellt, és nyerte meg ezzel a futamot. De emlékezetes a 2001-es eset is, amikor Enrique Bernoldi az Arrowsban tartotta fel az utolsó helyről rajtoló David Coulthardot. Olyannyira, hogy míg a skót a narancsos autó üldözésével volt elfoglalva, kénytelen volt olykor elengedni a lekörözőket. Pedig abban az évben Coulthard a második helyen végzett a bajnokságban, de a monacói pálya kibabrált vele.

Kapcsolódó tartalom

Valami ilyesmiben bízik Charles Leclerc is, aki egy jó időmérős kör után állná útját a Red Bulloknak. És amennyire a pályát ismerjük, lehet esélye is erre.

Monaco tehát elhozhatja az első nem Red Bull-os győztes nagydíjat, de nézzük, mikor láthatjuk körözni az autókat. Ezen a hétvégén a Forma-1-esek mellett az F2-es és az F3-as mezőny is harcba száll a saját trófeáikért. Beindul ma a nagyüzem, melynek könnyebb követhetősége kapcsán az alábbi képen megjelöltük a közvetítési időpontokat:

Borítókép: Monacói Nagydíj (Fotó: Price / XPB Images)

További tartalmak