Musorujsag
Élő Eredmények

Teljes a magyar csapat a Hungarian Darts Trophy szeptemberi versenyére

Teljes a magyar csapat a Hungarian Darts Trophy szeptemberi versenyére

MTI
Eldőlt, melyik négy magyar játékos képviselheti a hazai színeket a szeptember 22-24. közötti PDC Hungarian Darts Trophyn.

A szervezők csütörtöki közleménye szerint az első számú magyar játékos, Kovács Patrik szereplése már biztos volt a BOK Csarnokban sorra kerülő eseményen, a nemrég befejeződött selejtezők után pedig eldőlt, hogy mellette Major Nándor, Jagicza Gábor és Vida Mihály állhat tábla elé.

A szeptemberi viadalon a PDC-világranglista éllovasai indulnak, méghozzá az augusztus 15-i zárás szerint. Az már korábban eldőlt, hogy Magyarországra harmadik alkalommal ellátogató Darts European Tour sorozat budapesti állomásán a verseny során kiosztott pénzdíja megemelkedett, így már 175 ezer angol fonton osztozkodnak a résztvevők, ez több, mint 77 millió forintnak felel meg.

A pénzdíj 20 százalékos erősödése egyértelmű hívószó a világ legjobbjai számára, így részvételüket a versenyen szinte garantálni lehet.

Tavaly a Hungarian Darts Trophyt 14 ezren szurkoltál végig a helyszínen, a torna végül az angol Joe Cullen győzelmével zárult.

Borítókép: Darts - MTI Fotó: Beliczay László

További tartalmak