Musorujsag
Élő Eredmények

Horrorsérülés az NFL-ben; a Saints a Panthers, a Steelers a Browns ellen nyert csoportrangadót

Horrorsérülés az NFL-ben; a Saints a Panthers, a Steelers a Browns ellen nyert csoportrangadót

m4sport.hu
A Pittsburgh Steelers 26–22-re legyőzte a Cleveland Brownst az NFL alapszakaszának 2. fordulójában, a Hétfő Esti Rangadón.

 

A New Orleans úgy verte 20–17-re a csoportrivális Carolinát, hogy szinte az első pillanattól kézben tartotta a mérkőzést – a Szentek védelme három negyeden át mindössze hat pontot engedett a Párducok támadósorának, az 1/1-es Bryce Young egyáltalán nem talált gyengepontot az ellenfél egységén.

Hiába az utolsó negyedben szerzett 11 pont, a Panthersnek ez már csak arra volt elég, hogy kozmetikázza az eredményt. Frank Reich csapata nagyon rosszul kezdte az idényt, s egyelőre nyeretlen az alapszakaszban, 0–2-es mérlege van.

Az első heti kínos pofon után javítani tudott viszont a Steelers, amely 26–22 arányban tudta felülmúlni a Brownst. A tavalyi eltiltás után hiába a teljes, immár csapattal töltött nyári edzőtábor, a Cleveland 230 milliós irányítója, Deshaun Watson továbbra sincs jó formában, ezúttal 235 passzolt yardja mellett egy TD, valamint három eladott labda (egy interception és két fumble) szerepelt a neve mellett.

A Pittsburgh végül azzal nyert 26–22-re, hogy hét perccel a vége előtt Watson elveszített labdáját a Steelers-védelem visszavitte touchdownra.

A Browns ráadásul elveszítette legjobb támadóját, a futó Nick Chubbot is, aki horrorsérülést szenvedett – az elsődleges hírek szerint a 27 éves játékos térdében három szalag is elszakadt, emellett a porc is sérült, s egyelőre még az sem zárható ki, hogy ez a karrierje végét is jelentheti.

A Hétfő Esti Rangadó után mind a pittsburghiek, mint a clevelandiek 1–1-es mérleggel állnak.

 

Borítókép: Lauren Leigh Bacho/Getty Images
NFL

További tartalmak