Musorujsag
Élő Eredmények

Az Eagles nyerte a veretlenek csatáját, már csak három hibátlan csapat van az NFL-ben

Az Eagles nyerte a veretlenek csatáját, már csak három hibátlan csapat van az NFL-ben

m4sport.hu
A Philadelphia Eagles 25–11-re legyőzte a Tampa Bay Buccaneerst az NFL alapszakaszának 3. fordulójában.

 

Az Eagles sikerével az is eldőlt, hogy immár csak három együttes maradt veretlen a ligában: a Philadelphia mellett a San Francisco 49ers, valamint a Denvernek 70 pontot berámoló Miami Dolphins hibátlan még.

A Sasok három negyed után már 22–3-ra vezettek a Tampa Bay ellen, melynek támadósora egyáltalán nem tudott haladni, s az utolsó etap is csak arra volt elég, hogy kozmetikázza az eredményt. A Philadelphiában két támadó is száz yard fölött zárt – a futó D’Andre Swift 130 egységet tett meg földön, míg az elkapó A. J. Brown 131 yardot hozott levegőben.

A kedd hajnali másik összecsapáson a Cincinnati Bengals úgy verte meg 19–16-ra a Los Angeles Ramset, hogy Joe Burrow irányító csak sérülten tudta vállalni a játékot, s ez meg is látszott a teljesítményén. A védelem viszont remekül teljesített, két labdáját is leszedte Matthew Staffordnak, és nem hagyta kibontakozni a Kosok támadóegységét.

A Rams három negyed alatt mindössze kilenc pontot tudott szerezni, az utolsó pillanatokban érkező touchdown pedig már nem befolyásolta a győztes kilétét.

 

Borítókép: EPA/CAROLINE BREHMAN

További tartalmak