Musorujsag
Élő Eredmények

Las Vegas-i Nagydíj: nemzetközi sajtóvisszhang

Las Vegas-i Nagydíj: nemzetközi sajtóvisszhang

MTI
A nemzetközi sajtó a harmadik világbajnoki címét már korábban megszerző Max Verstappen heroikus győzelmét ünnepelte a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíj után.

Anglia:

The Sun: „Viva Max Vegas! Verstappen olyan hírességek előtt diadalmaskodott, mint David Beckham vagy Brad Pitt, miközben Lewis Hamilton csak hetedik lett. Újabb silány hétvége a Mercedes számára.”

The Telegraph: „Idei 21 futamából Verstappen a 18-adikat nyerte meg. A világbajnoknak azonban meg kellett küzdenie a sikerért, mert a Charles Leclerc-rel történt incidens után megbüntették, majd az ötödik helyről tört fel az elsőre, miközben néhány biztonsági autós szakasz mindenkinek összekuszálta a stratégiáját.”

Max Verstappen és Charles Leclerc (Fotó: Red Bull/Getty)

Spanyolország:

Marca: „Egy őrült, látványos és szórakoztató futamon Verstappen az idei legnehezebb győzelmét aratta.”

Olaszország:

Corriere dello Sport: „A második helyezett Leclerc mindent megtett a Ferrarijával, de nem járt sikerrel Vegasban.”

Franciaország:

L’Equipe: „Miami és Austin után, az idei harmadik amerikai futamon Las Vegas fantasztikus előadással szórakoztatta a közönséget. Verstappen már az első körben összeakaszkodott Leclerc-rel, és kiszorította riválisát a pályáról, hogy átvehesse a vezetést.”

Charles Leclerc (Fotó: XPB)

Ausztria:

Kronen Zeitung: „Verstappen 53. győzelmével utolérte az örökranglista harmadik helyén Sebastian Vettelt, és már csak Lewis Hamilton (103) és Michael Schumacher (91) van előtte.”

Kurier: „Verstappen elvitte a jackpotot Vegasban. A világbajnoknak keményen kellett küzdenie a szerencsejáték fővárosában, és idei 18. sikerét aratta.”

Svájc:

Tages-Anzeiger: „Las Vegas szórakoztatást várt el az F1-től, és meg is kapta azt. A világbajnok nyerte meg az éjszakai előadást, a szervezők viszont pert kaphatnak a nyakukba.”

Max Verstappen (Fotó: Red Bull/Getty)
Borítókép: Max Verstappen, Sergio Pérez (Fotó: XPB)

További tartalmak