Musorujsag
Élő Eredmények

Prima Primissima díjas lett az M4 Sport

Prima Primissima díjas lett az M4 Sport

mti
Az egyik legrangosabb hazai elismerésben részesült a közmédia sportcsatornája: megkapta a magyar ismeretterjesztés és média kategóriájának Prima Primissima díját.

Székely Dávid, az ország legnézettebb sportcsatornájának igazgatója a győzteseknek járó szobrot a Prima Primissima díjátadó gálaestjén, a Müpában vette át – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Felidézték, hogy a magyar sport otthonát idén szeptemberben Prima díjjal tüntette ki a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriuma. A testület közleményében akkor úgy fogalmazott: „az M4 Sport kommentátorainak és műsorvezetőinek köszönhetően életre szóló közös pillanatokon osztozhatunk.”

A csatorna egyedülálló szakmai tevékenységét magyar ismeretterjesztés és média kategóriában ismerték el.

A minősítéssel a csatorna esélyessé vált kategóriájában a Prima Primissima díjra is. A Müpában tartott pénteki díjátadó gálaesten a kategória győzteseként hirdették ki a közmédia sportcsatornáját, ezzel a legjobbak közül a legjobbá, Prima Primissima díjassá vált.

A díjátadó ünnepségen Székely Dávid csatornaigazgató elmondta: „a sport az egyik legfontosabb része az életünknek, a mi feladatunk, hogy ezt az üzenetet napról napra eljuttassuk a nézőinknek. Minden olyan pillanatot megmutassunk, ami nemzeti identitásunk részévé válhat, és megajándékozza a nézőket közös élményekkel. Az ország legkiválóbb sportszerkesztősége a miénk, kollégáim az év minden napján bizonyítják, hogy érdemesek erre a címre. Köszönjük a nézőknek ezt a nívós visszaigazolást, a jövőben is azért dolgozunk, hogy a legjobbak legjobbjai legyünk.”

A csatorna a díjátadó napján jelentette be, hogy december 25-én új sportvetélkedő műsort indít SzuperPáros címmel az ország legkiválóbb sportolóival. Az M4 Sport 2024-ben minden eddiginél több sportközvetítéssel várja a nézőket.

Borítókép: Székely Dávid csatornaigazgató, miután átvette az M4 Sport televíziós sportcsatorna nevében a magyar ismeretterjesztés és média kategória díját a Prima Primissima díjátadó gálán a Müpában 2023. december 1-jén (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak