Musorujsag
Élő Eredmények

Fenékpaskolás, mosoly, ütésre kész ököl – Wolff és Horner megmagyarázta a furcsa fotójukat...

Fenékpaskolás, mosoly, ütésre kész ököl – Wolff és Horner megmagyarázta a furcsa fotójukat...

Oe24, Sky Sports
Vigyorogva ölelgették egymást az év utolsó versenye után – Toto Wolff és Christian Horner elmondta, hogy jutottak el a „barátkozós” fotóig.

Az Abu-dzabi Nagydíjat leintették, a csapatok felszabadultan készülhettek a szünetre, a két ősi rivális pedig egymást átkarolva vigyorgott a kamerának. Népszerű lett az a fotó, amit Toto Wolffról és Christian Hornerről, a Mercedes és a Red Bull csapatfőnökeiről, a két nagy „ellenségről” készítettek az idény utolsó versenye után.

A két csapatfőnök elmesélte a találkozásuk és a barátinak tűnő gesztusuk hátterét.

„Ez akkor készült, amikor kifelé mentünk a paddockból. Összejött egy klassz társaság Mark Mateschitz-cel, az édesanyjával, pár emberrel, akiket jól ismerek. Odamentem, és volt egy mókás párbeszédem Gerivel (Horner neje), aztán jött ez a fotó” – mesélte Wolff az osztrák Oe24 portálnak.

Horner azt is elárulta, mi volt a mókás párbeszéd alapja…

„Ez egy mókás pillanat volt, mert azt hiszem, a feleségem épp rácsapott a hátsójára, olyan keményen, hogy az szerintem meglephette őt…”

– mondta Horner a Sky Sportsnak.

A jeget tehát az ex-Spice Girl Geri Horner törte meg. Férje azért igyekezett tisztázni, a kép nem feltétlenül az volt, aminek látszott. „Az talán nem látható, hogy az összeszorított öklöm ütésre készen állt éppen… Hosszú volt a szezon, és a pályán zajlik a küzdelem, de ettől még megvan a tisztelet.”

Ezt Wolff is megerősítette, aki tisztázta, milyen viszonyban is állnak jelenleg brit kollégájával.

„Barátok? A legutóbbi kézfogásunkra talán 2021-ben került sor, az utolsó verseny előtt… De el kell ismerned az ellenfeled teljesítményét. Tisztelem a Red Bullt az eredményeiért.”

Horner megerősítette: „Tisztelem őt mindenért, amit tett és elért a sportban. Nagyon más emberek és főnökök vagyunk, de ez nem jelenti azt, hogy nincs meg a tisztelet. Azt mondanám, ez egy szakmai kapcsolat.”

Borítókép: Toto Wolff és Christian Horner (Fotó: Red Bull/Getty)

További tartalmak