Musorujsag
Élő Eredmények

Jónak lenni jó! – Prima Primissima díját ajánlotta fel az M4 Sport

Jónak lenni jó! – Prima Primissima díját ajánlotta fel az M4 Sport

m4sport.hu
A közmédia nagy hagyományokra visszatekintő Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójának támogatásra ajánlotta fel a Prima Primissima díjával járó pénzjutalom teljes összegét az M4 Sport, amely a magyar ismeretterjesztés és média kategóriában érdemelte ki a 15 millió forinttal járó elismerést.

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója a csütörtöki Ferencvárosi TC–Fiorentina Európai Konferencia Liga-csoportmérkőzés szünetében jelentette be: megtiszteltetés és büszkeség az M4 Sport csapatának a rangos elismerés, amelynek pénzdíját száz százalékban felajánlják a Jónak lenni jó! program kedvezményezettjének, a koraszülött és vele született rendellenességgel élő gyermekeknek segítséget nyújtó Semmelweis Egyetem Alapítványnak.

A cél számunkra is nagyon fontos, hiszen köztünk is vannak olyanok, akik a tervezettnél korábban jöttek a világra, és többen lettek a kollégáink közül épp idén szülők” – hangsúlyozta az M4 Sport csatornaigazgatója. Az idei évben több neves sportoló, köztük Marco Rossi a magyar labdarugó-válogatott szövetségi kapitánya és Nagy László kétszeres BL-győztes kézilabdázó, sportigazgató, valamint az FTC, és a 2004-es magyar olimpiai aranyérmes vízilabda csapat tagja is csatlakoztak a kezdeményezéshez. Székely Dávid ezt úgy kommentálta: „Nagy öröm, hogy már eddig is számtalan felajánlás érkezett többek között a hazai sportvilágból. Bízunk benne, hogy példánkat sokan követik, és ha csak egy kis összeggel is, de tudják támogatni a kezdeményezést, így a december 17-i egésznapos műsorfolyam végére sikerül egy jelentős támogatással sok gyermek életén segíteni.”

A Semmelweis Egyetem Alapítványt telefonon küldött adomány formájában vagy relikviák megvásárlásával lehet segíteni: 500 forinttal a 13600 telefonszám hívásával és a 04-es azonosító megadásával, illetve SMS-ben a 04-es szám elküldésével ugyanerre a telefonszámra. A közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet fix áron megvásárolni, több különleges tárgyat pedig a közmédia december 17-i egész napos műsorfolyama alatt bocsátanak árverésre.

További tartalmak