Musorujsag
Élő Eredmények

Leclerc és Sainz már kékben! (képek)

Leclerc és Sainz már kékben! (képek)

Ferrari
Noha a sokat emlegetett „kékes fényezést” még nem, az áttervezett versenyruhát már bemutatta a Ferrari: Charles Leclerc és Carlos Sainz is megkapta a világoskék árnyalatú „munkaruhát” a jövő héten rendezendő Miami Nagydíjra.

Az olaszok kedden jelentették be, hogy a szezon első amerikai hétvégéjének különleges fényezéssel vágnak majd neki, tisztelegve a márka amerikai jelenlétének 70. évfordulója előtt. Valamint a Ferrari történelmének egy szelete előtt.

Korábban ugyanis a szerelők és nem ritkán a versenyzők is az Azzurro La Plata fantázianevű, világoskék öltözetet viselték a hétvégéken.

 

Ez a hagyomány egészen az 1970-es évek közepéig kitartott, azóta viszont a Ferrari-csapat tagjai (a királykategóriában) többnyire a vörös overallokat és munkaruhákat viselték. Ez a jövő héten, Miamiban, ha csak egy hétvége erejéig is, de változik.

A versenyzők ugyanis ismét Azzurro La Platába öltöznek! Azt, hogyan néznek ki az új ruhák a Ferrari szerdán, késő délelőtt közösségi oldalán ismertette a nyilvánossággal.

 

A csapat egy rövid videót is közzétett, amiben Charles Leclerc és Carlos Sainz megkapja és véleményezi az új felszerelést, miközben velük – és a nézőkkel is – ismertetik a kék Ferrari-ruhák történetét.

A szín a Miami Nagydíj alkalmával a versenyautókon is megjelenik majd, a dizájnt viszont még nem leplezték le, erre később kerül sor egy floridai esemény során.

Borítókép: Kép: Ferrari

További tartalmak