Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Székely Dávid: Magabiztos Real Madrid-győzelem lesz – Gurulj be lassítva is!

Székely Dávid: Magabiztos Real Madrid-győzelem lesz – Gurulj be lassítva is!

m4sport.hu
Megannyi személyes történet, a világ egyik legvarázslatosabb stadionja, és két teljesen ellentétes út találkozik a 2024-es Bajnokok Ligája-döntőben a Wembley-ben... Berkesi Judit és Székely Dávid a Gurulj be lassítva is! podcast legfrissebb adásában Londonból jelentkezik.

 

A Borussia Dortmund – Real Madrid BL-döntőt szombat 19:45-től az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

„Nem gondolnám azt, hogy itt kis apróságok döntenének. Szerintem több gólt fogunk látni, aztán majd a végén meglátjuk. Érdekesség, hogy ami óta nézik, ilyen sok kapufát még egyetlen csapat ellen sem szereztek, mint a Dortmund ellen, 12-őt egy BL-szezonban. Abból hat volt az elődöntő két meccsén, lehetséges, hogy ez már sok lesz, de meglátjuk. Én nagyon azt gondolom, hogy egy magabiztos Real Madrid-győzelem lesz, és azzal szerzi meg a Real a 15-et, ha meg nem, akkor látunk egy csodát, ami egy igazi tündérmese és megmutatja a futball romantikáját, amit én mindig szeretnék, hogy visszajöjjön. És mindig szorít azért az ember, hogy elhiggyük, hogy ez a játék, amihez csak egy labda kell, és 200 millió ember nézi élőben a tévében és még többen hallanak róla a világon, az tud ilyen is lenni” – vélekedett Székely Dávid az M4 Sport csatornaigazgatója a helyszínről.

A Gurulj be lassítva is! podcast legfrissebb adásában szóba kerültek a szezon végén visszavonuló ikonok: Toni Kroos Luka Modriccsal maradt kint a sajtónyilvános edzés végén a Wembley Stadion gyepén, és a dortmundiak klasszisa, Marco Reus is említésre került, de leginkább a balszerencsés sérülései miatt kihagyott kontinenstornák okán. Székely beszélt Hajdú B. István állapotáról is, és igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, hallhatják majd közvetíteni az Európa-bajnokság alatt a legendás kommentátort.

Borítókép: EPA

További tartalmak