Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Hiába a feljutás, távozik az ETO sportigazgatója

Hiába a feljutás, távozik az ETO sportigazgatója

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A labdarúgó OTP Bank Ligába feljutott ETO FC Győr hivatalos oldalán jelentette be, hogy távozik a klubtól Köteles László sportigazgató.

A korábbi kapus, Köteles László 2023. március 1-jén állt munkába Győrben, Mihalecz Istvánt váltva. Az ETO honlapja kiemeli, az elmúlt évben végbement jelentős erősítésben hatalmas szerepet vállalt, így neki is köszönhető, hogy a csapat kilenc év után újra az NB I-ben szerepelhet.

A szakember szerződése június 30-án lejár, amit a klub nem hosszabbít meg, így Köteles szűk másfél év után távozik, utódját egyelőre nem jelentette be az ETO.

A feljutást a Merkantil Bank Liga utolsó fordulójában kiharcoló győriek kispadján kisebb a mozgás, hiszen az utolsó öt fordulóra beugró Borbély Balázs vezetőedző marad az első osztályban is, ahogy a segítője, Lipták Zoltán is. A csapat eddig egyetlen új játékost jelentett be, a korábban a Fradinál is futballozó Zeljko Gavricsot.

Az OTP Bank Liga 2024/2025-ös szezonja július utolsó hétvégéjén kezdődik, az ETO FC Győr az első fordulóban a másik újonc Nyíregyháza vendége lesz.

Borítókép: ETO FC Győr / Facebook

További tartalmak