Musorujsag
Élő Eredmények

Négy érmet szereztek cselgáncsozóink a junior Eb-n

Négy érmet szereztek cselgáncsozóink a junior Eb-n

MTI
Négy érmet - egy aranyat, két ezüstöt és egy bronzot - szereztek a magyarok a luxembourgi junior cselgáncs Európa-bajnokságon.

A viadal honlapja szerint Sipőcz Richárd a +100 kilogrammos súlycsoportban nem talált legyőzőre, míg a 100 kilóban Vég Zsombor, valamint a női 63 kilóban Varga Brigitta csak a fináléban kapott ki. A 90 kilósok között Sáfrány Péter harmadikként zárt.

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Olasz Nagydíj, időmérőfutam: az első hármas nyilatkozata
Valtteri Bottas nyerte az F1 történetének második sprintkvalifikációs versenyét, motorcserés büntetése miatt azonban nem ő, hanem Max Verstappen indulhat majd az élről, aki ma másodikként ért célba. A harmadik Daniel Ricciardo lett – nézzük, hogyan értékeltek ők hárman a kvalifikációs futam leintését követően!
Forma–1
Horváth Ferenc: Sokadszorra tojjuk össze magunkat
A Ferencvárostól 1–0-s vereséget szenvedő Budapest Honvéd vezetőedzője szerint játékosai nem hittek a győzelemben, pedig lett volna esély a sikerre az emberhátrányban játszó zöld-fehérek ellen. A Fradi edzője azt mondta, Botka a kiállítása miatt legalább pihentebben lép pályára az Európa-ligában.
Magyar futball
Bottas nyerte a sprintet, de Verstappen indulhat az élről
Valtteri Bottas nyerte a Forma–1 történetének második sprintkvalifikációs futamát, motorcserés büntetése miatt azonban nem ő, hanem a most másodikként célba érkező Max Verstappen kezdheti a legjobb pozícióból a holnapi versenyt. Lewis Hamilton a sprinten csak ötödik lett! Verstappen tehát tovább növelte előnyét a címvédővel szemben.
Forma–1