Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Interjúra készek az Eb hosszútávú önkéntesei

MLSZ
Elsőként az önkéntesek interjúi helyszínéül szolgáló Danubius Hotel Aréna termeit járták be a 2020-as Európa-bajnokság Önkéntes Program hosszútávú tagjai. A következő napokban már több mint 200 jelentkezőt hallgatnak meg itt annak reményében, hogy mihamarabb összeáll az EURO2020 önkéntes csapata.
(fotó: MLSZ) (fotó: MLSZ)

Önkéntesként amellett, hogy izgalmas feladatok ellátásával bekapcsolódhatsz az Európa-bajnokság szervezésébe, a színfalak mögül figyelheted az eddigi legnagyobb kontinensviadal előkészületeit és lebonyolítását.

Innen sétáltak át az épülő Puskás Arénába, ahol kérdéseiket is feltehették a grandiózus épülettel kapcsolatban.

A program legfőbb részére, az önkéntesek tréningjére az Aréna mellett található „konténervárosban” került sor. Kezdésként Fodor Anett, az EURO2020 Önkéntes Program vezetője köszönte meg a társaság segítségét a sikeresen lebonyolított UEFA Women’s Champions League budapesti döntője kapcsán; majd kezdetét vette a hosszútávú önkéntesek felkészítése a hamarosan kezdődő interjú sorozatra.

(fotó: MLSZ) (fotó: MLSZ)

Egy baráti hangvételű meghallgatás keretein belül mérik majd fel, kihez milyen pozíció illik leginkább a képességei, előzetes tapasztalatai, motivációja, valamint szabadideje alapján. Ezért elengedhetetlen, hogy a hosszútávú önkéntesek részletes ismeretekkel rendelkezzenek az eseményről és a megpályázható feladatkörökről, valamint bármilyen felmerülő kérdésre választ tudjanak adni.

Az érdeklődők és jelentkezni vágyók is mindent megtudhatnak az euro2020.mlsz.hu/onkentes, az euro2020.mlsz.hu/feladatkor, valamint az euro2020.mlsz.hu/gyik weboldalakon, aki pedig itt sem találja meg, amit keres, bátran lépjen kapcsolatba az önkéntes menedzsment csapattal a bud.volunteer@euro2020.com email címen.

További képek a Magyar Labdarúgó Szövetség oldalán.