Élő stream csatornák X

UEFA EURO 2020 - Hírek

Csaknem tízszeres a túljelentkezés az Eb-jegyekre

| Forrás: mti=m4sport.hu
Három hét alatt rekordot jelentő több mint 14 millió jegyigénylés érkezett az európai szövetséghez a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokságra.

Az UEFA keddi bejelentése szerint a június 12-én indított első értékesítési szakaszban 1,5 millió belépőt tettek elérhetővé a szurkolóknak, akik még péntek 14 óráig jelentkezhetnek jegyekért.

2020-as Európa-bajnokságra érdemes jó előre rendezni jegyigénylési feladataidat. (Forrás: MLSZ)

2020-as Európa-bajnokságra érdemes jó előre rendezni jegyigénylési feladataidat. (Forrás: MLSZ)

Az európai szövetség kiemelte, hogy a legnagyobb érdeklődést a helyi drukkerek részéről Szentpéterváron, Londonban és Budapesten tapasztalták, ezekben a városokban a jegyigénylések több mint fele helyi lakostól érkezett.

Az Európa 12 városában sorra kerülő torna mérkőzéseit jövő június 12. és július 12. között rendezik. A londoni Wembley Stadionban sorra kerülő döntőre 1,3, a szintén ebbe az arénába tervezett két elődöntőre pedig összesen 1,5 millió jegyigénylés futott be az UEFA-hoz.

(forrás: m4sport.hu)

(forrás: m4sport.hu)

Az uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/ oldalon július 12-én, 14:00 óráig lehet jegyet igényelni a tornára. Aki ebben az első körben nem teszi ezt meg, az könnyen lemaradhat az Eb-ről, hiszen később már csak nagyon minimális – 1:400-hoz – esélye lesz jegyhez jutni.

A belépők három árkategóriában érhetők el minden helyszínen. így a Puskás Arénába is 125, 75, valamint 30 euróba kerülnek.

Amennyiben több igénylés érkezik, mint ahány jegy rendelkezésre áll, sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között. Az esélyek növelése érdekében érdemes több árkategóriát is megjelölni, mert ha valakit egy árkategóriában nem sorsolnak ki, akkor a másik sorsolásán részt vesz. Hangsúlyozandó, ez még nem jár vásárlási kötelezettséggel; akiknek kedvezett a szerencse, azoknak az értesítést követően körülbelül 10 napjuk lesz dönteni, élnek-e a jogukkal.

A belépők értékesítésének következő szakaszát decemberben indítják, miután november 30-án megtartják az Eb 24 csapatos csoportkörének sorsolását.

Az ünnepi Európa-bajnokságon nagy szerep jut az önkénteseknek is. A budapesti szervezők is várják a jelentkezéseket az euro2020.mlsz.hu/onkentes oldalon.

További Hírek