Válogatott UEFA EURO 2020 - Hírek

Marco Rossi: A nemzeti csapat számára nincs olyan, hogy barátságos találkozó

| Forrás: m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott elutazott Podgoricába, hogy csütörtök este felkészülési mérkőzésen lépjen pályára Montenegró ellen. Az indulás előtt Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, játékosai rendkívül motiváltan várják az összecsapást. A találkozót szeptember 5-én 20 óra 45 perctől élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.
 
Marco Rossi és a magyar labdarúgó-válogatott elutazott Podgoricába (Fotó: mlsz.hu)

„Az én szemszögemből a montenegrói is egy nagyon fontos mérkőzés, a nemzeti csapat számára nincs olyan, hogy barátságos találkozó” – mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi, majd hozzátette, nagyon intenzív tréningeken vett részt a csapat, labdarúgói nagyon jó formában vannak és rendkívül motiváltan várják a csütörtöki mérkőzést.

„Mindenki nagyon érzi a tüzet. Most még nem gondolunk a hétfői találkozóra, csak Montenegróra koncentrálunk. A csütörtöki kezdőcsapat kialakult már nagyjából, de a szlovákok elleni még nem biztos. Valószínűleg a holnapi kezdőben is többen lesznek, akik hétfőn is pályára lépnek majd. A szezon elején járunk, a hétfői mérkőzés előtt sokan kilenc, de vannak akik tíz nappal léptek utoljára pályára, ezért szükségük lesz játékpercekre csütörtökön” – nyilatkozta az indulás előtti pillanatokban az olasz szakember, majd kiemelte, két különböző stílusú együttes vár a válogatottra a következő napokban, a montenegróiak legfőbb erősségének pedig a villámgyors szélsőiket tartja.

Gazdag Dániel, a nemzeti csapat középpályása bízik benne, hogy Podgoricában az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosok is megmutathatják magukat: „Természetesen a Szlovákia elleni találkozó a legfontosabb, de a holnapi mérkőzés jó lehetőség lesz a számunkra, talán azok a játékosok is pályára léphetnek, akik egyelőre kevesebb játékidőhöz jutottak.”

További Hírek