Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Csütörtökön indul a jegyértékesítés a horvát–magyar Eb-selejtezőre

m4sport.hu
Az MLSZ közölte, csütörtöktől lehet jegyet vásárolni a válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyre Horvátországban, a spliti Poljud-stadionban kerül sor október 10-én (20.45) – a találkozót természetesen az M4 Sport közvetíti élőben.
A szurkolók a Himnuszt éneklik a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtező után a Groupama Arénában 2019. június 11-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)  (fotó: MTI/Kovács Tamás)

Csütörtökön 10.00 órakor indul a jegyárusítás az október 10-i horvát-magyar Európa-bajnoki selejtezőre, a szurkolók szeptember 25-ig vásárolhatják meg a hivatalos meccsjegyekre váltható vouchereket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a TEX Bálnában és a Ticket Express partnerirodáiban. A jegyár egységesen 6000 forint/darab, a voucherek névre szólók (a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz).

További információk az MLSZ oldalán találhatóak.

A magyar válogatott két selejtezőt is játszik októberben, három nappal a horvátok elleni mérkőzés után Azerbajdzsánt fogadjuk a Groupama Arénában.

A 2020-as Eb kvalifikációs sorozatát novemberben Wales ellen zárjuk, idegenben.

Fotó:m4sport.hu Fotó:m4sport.hu