Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Reggelig tartó ivászat miatt hagyta ki az Eb-selejtezőt az osztrákok védője

m4sport.hu
Röpke tíz órával lekéste a takarodót, ezért nem léphetett pályára a lengyelek elleni Európa-bajnoki selejtezőn Martin Hinteregger, az osztrák labdarúgó-válogatott védője.
Martin Hinteregger (Fotó: EPA/Armando Babani) Martin Hinteregger (Fotó: EPA/Armando Babani)

A német élvonalbeli Frankfurt játékosa meglepetésre a kispadon töltötte a hétfői, lengyelországi meccset, az első hivatalos indoklás szerint izomsérülés miatt.

Később azonban kiderült, hogy Hinteregger szombat este alaposan felöntött a garatra a csapat felkészülésének otthont adó Flachauban, a hírek szerint reggelig bulizott, ezért Franco Foda szövetségi kapitány büntetésből kihúzta őt a kezdőcsapatból.

Az osztrák sajtó szerint a 27 éves futballista 10 órával késte le a 21:30-ra meghirdetett takarodót, a szállodába érve pedig komoly egyensúlyproblémákkal küzdött, vagyis erősen tántorgott.

Hinteregger azóta reagált is a történtekre. „Bocsánatot kértem az edzőtől, a csapattól és az egész stábtól a viselkedésemért. Szombaton volt a születésnapom, amelynek megünneplésével átléptem egy határt.”

A hétfői meccs egyébként gól nélküli döntetlennel ért véget, A D csoportot a lengyelek vezetik 13 ponttal, az osztrákok tízzel a harmadik helyen állnak.