Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Rakitic: Jól felkészültünk a magyarok ellen

M4 Sport
Annak ellenére, hogy a hatalmas magyar hibáknak is köszönhetően győzte le Horvátország Marco Rossi együttesét az Európa-bajnoki selejtezőn, sem Ivan Rakitic, sem a szövetségi kapitány, Zlatko Dalic nem gondolja azt, hogy könnyű mérkőzésen vannak túl.

A Barcelona klasszisa Ivan Rakitic úgy vélte, az eredmény ellenére nem volt könnyű a magyarok elleni mérkőzés.

„Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a találkozót. Azt hiszem, hogy jól kezeltük a nyomást, ami ránk nehezedett a mérkőzés előtt. Nem volt könnyű a magyarok ellen játszani. Az első mérkőzésen kikaptunk ellenük, így jól felkészültünk és nagyon örülünk ennek a győzelemnek. Nagyon boldog vagyok, hogy pályára léphettem és remélem, hogy még játszhatok a válogatottban, mindenképpen szeretném kiélvezni ezt a sikert.”

„Nem volt ez egy egyszerű mérkőzés – fogalmazott játékosához hasonlóan a horvátok szövetségi kapitánya, Zlatko Dallic. – Azonban az első perctől kezdve agresszívak voltunk, letámadtuk az ellenfelet, jobb munkát végeztük és az egész csapatnak gratulálok a mai teljesítményhez. Nagyon könnyen szereztünk két gólt, a második félidőben viszont már nem játszottunk olyan magas szinten, de ez elég volt még így is.” 

A horvát szakember hozzátette, a hibák benne vannak a pakliban, Budapesten ők is hibáztak, de úgy véli, játékosai így is megérdemelték a győzelmet.