Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Hány csatárral álljunk fel? Állítsa össze az azeriek elleni kezdőt!

m4sport.hu
Szurkolótábor nélkül, 15 ezer gyerek előtt, egy fájó vereség után kell felvenni a harcot a papíron esélytelenebb azeriek ellen. De kikel? Állítsa össze Ön azt a kezdőt, amelyikkel a legnagyobb esélyünk lehet a győzelemre!
A magyar csapat tagjai a Horvátország elleni mérkőzés előtt tartott edzésen, középen Marco Rossi szövetségi kapitány. MTI/Illyés Tibor

A magyar labdarúgó-válogatott sima vereséget szenvedett Európa-bajnoki selejtezőn csütörtökön a horvátoktól. A csapat gyengén játszott, súlyos egyéni hibákkal nehezítette saját dolgát, amit a vb-ezüstérmes ki is használt.

Szomorkodni azonban nincs sok idő, hiszen vasárnap újabb, egy jóval könnyebbnek tűnő selejtező vár Dzsudzsákékra. Azt az Azerbajdzsánt fogadjuk a Groupama Arénában, mellyel eddig hatszor játszottunk és mindig nyertünk ellene. A mostani sorozatban 3-1-es magyar siker született. A továbbjutáshoz elengedhetetlen lenne a győzelem, bár hatalmas szerencsével és az eredmények olyan alakulásával egy döntetlen is jó lehet

Nagy Ádám és Baráth Botond visszatérhetnek eltiltásuk után (ám előbbi sérülés miatt nem hadra fogható), ugyanakkor Kleinheislert Splitben kiállították, így biztosan nem lesz ott a meccsen. Pátkai sérülés miatt nem játszhat még, viszont Szoboszlai Dominik szombaton már edzett, így vélhetően bevethető lesz vasárnap. A splitben nagyot hibázók, kapjanak még esélyt? Mennyit változtasson Marco Rossi?

Az alábbiakban összeállíthatja azt a tizenegyet, amellyel ön nekivágna az Azerbajdzsán elleni selejtezőnek. (Csak a formalitás kedvéért: egy kapust és tíz mezőnyjátékost jelölhet meg.)

A vasárnap 18:00-kor kezdődő találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.