Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Dzsudzsák Balázs: Ezen a héten kibuktak dolgok, melyeket kezelni kell

M4 Sport
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ás győzelmet aratott Azerbajdzsán ellen vasárnap, azonban kevesek nyilatkoztak elégedetten a találkozó után, ahogy a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is egykedvűen értékelt.
 

„Most ezt én rövidre zárnám – kezdte mondandóját Dzsudzsák Balázs. – Az a lényeg, hogy meglett a három pont, aztán novemberben játszunk egy ki-ki meccset. Felesleges belemenni elemzésekbe, nehéz héten vagyunk túl.”

Az Al-Ittihad játékosa megköszönte a Horvátországba kiutazó drukkereknek a szurkolást, valamint a Groupama Arénában jelen lévő gyerekeknek is köszönetet mondott.

„Jobb, hogyha elfelejtjük ezt az egészet – folytatta – lezártuk egy győzelemmel, hál’ Istennek, picit fellélegezhetünk, aztán novemberben újult erővel, reméljük, sikerül kiharcolnunk a továbbjutást.”

A csapatkapitány érdekesen zárta le a beszélgetést: „Ezen a héten kibuktak olyan dolgok, amelyeket mindenféleképpen kezelni kell.”

Szoboszlai Dominik a kispadról nézte a találkozó utolsó perceit, mondhatni, nem volt nyugodt: „Nem is láttam, hogy bement a labda, csak azt, hogy örülnek, aztán nem örülnek… Kicsit meg voltam én is keveredve. Imádkoztam, hogy kéz legyen vagy les vagy fault.”

A Salzburg játékosa hozzátette, jobban be kell majd tartaniuk Rossi utasításait, akkor eredményesebbek tudnak lenni.

Az egyetlen gól szerzője, Korhut Mihály az M4 Sport kameráin keresztül tudta visszanézni gólját, melyre ő is csak annyit tudott mondani: „Ez tényleg szép volt!”

A csapat védője szerint végig kontrollálni tudták a mérkőzést, csak a végén engedtek ki, ami majdnem megbosszulta magát. Összességében úgy gondolja, a legfontosabb, hogy megszerezte a csapat a három pontot és még van esélye kijutni a hazai rendezésű Európa-bajnokságra.