Élő stream csatornák X

UEFA EURO 2020 - Hírek

Kovács István: Hallottam, szabályos gól volt, de ez nem a mi problémánk

| Forrás: m4sport.hu
Azerbajdzsán legyőzése után a magyar labdarúgó-válogatott fiatal támadója, Sallai Roland fáradtságról és a koncentráció hiányáról, a MOL Fehérvár játékosa, Kovács István a szabályos gólról és a válogatott jó teljesítményéről beszélt.
 
Kovács István (Fotó: facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg)

Nagyon elfáradt a mérkőzésen Sallai Roland, aki kevesebbet szokott pályán lenni klubcsapatában. A Freiburg játékosa úgy érzi, a koncentráció hiánya miatt maradtak ki helyzetei.
„A jobb koncentráció hiányzott a gólhoz. Ezen kell dolgoznom az elkövetkezendő időben, hogy a végjáték pontosabb legyen és az ilyen helyzetekből tudjak 1-2 gólt szerezni.”
Hozzátette, Marco Rossi kérte tőle, hogy az egy az egy elleni szituációkat vállalja fel és ha lövőhelyzetbe kerül, akkor próbáljon meg lőni.

Kovács István említést tett az azeriek szabályosnak vélt, de a játékvezető által érvénytelenített góljáról, de kiemelte, rengeteg helyzetet kidolgoztak, a befejezésekbe azonban rendre hiba csúszott, ezen a szinten viszont már nincs könnyű mérkőzés: „Átfutott az agyamon, hogy itt a vége és kiszálltunk az Európa-bajnoki versenyfutásból, de örülök neki, hogy így alakult, már annak ellenére is, hogy hallottam, szabályos gól volt. Ez nem a mi problémánk, bocsánatot azért nem fogunk kérni.” A fehérvári labdarúgó a „gyilkos ösztönt” hiányolta a támadások befejezésénél, de mint mondta, „a jó csapatok ismérve, hogy 1–0-ra is tudnak győzni”.

 

További Hírek