Élő stream csatornák X

Válogatott UEFA EURO 2020 - Hírek

Olvasóink megbocsátottak Kádárnak, két csatárral mennének az azerieknek

| Forrás: m4sport.hu
Kádár Tamással a kezdőcsapatban és két csatárral állnának ki olvasóink az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőn, amelyet 18 órától az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetít.

A Dinamo Kijev védője az első és a harmadik horvát gól előtt is nagyot hibázott a csütörtöki, spliti mérkőzésen, az m4sport.hu szavazásán ugyanakkor a kezdőben kapott helyet az azeriek ellen, akárcsak a második hazai találat előtt rontó Lovrencsics Gergő.

Nem meglepő módon olvasóink pályára küldenék a horvátok elleni meccsről sérülés miatt hiányzó Szoboszlai Dominikot, de bizalmat szavaztak a középpályán Sigér Dávidnak is.

Szavazásunk résztvevői támadó szellemű csapattal állnának fel a vasárnapi meccsen, Szalai Ádám párja Feczesin Róbert lenne a csatársorban.

A magyar válogatott kezdőcsapata Azerbajdzsán ellen az m4sport.hu olvasói szerint:
Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Kádár Tamás – Dzsudzsák Balázs, Sigér Dávid, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám, Feczesin Róbert

A 18 órakor kezdődő Magyarország–Azerbajdzsán Eb-selejtezőt az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti, felvezető műsorunk 17:15-kor indul.

További Hírek