Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Rossi: Szerencsések voltunk, de ne felejtsük el, mi történt Szlovákia ellen

m4sport.hu
A magyar válogatott Azerbajdzsán 1–0-s legyőzésével javította ki a Horvátországban elkövetett hibákat és tartotta életben az Eb-kijutás reményeit. A három pont megszerzéséhez szerencsére és egy bírói tévedésre is szükség volt, de Marco Rossi ezúttal büszke volt játékosai teljesítményére, azt a precizitást hiányolta, amivel le kellett volna zárni már jóval korábban a mérkőzést. Interjú.

„Hatalmas nyomás alatt voltam, mert nem sikerült megszerezni a második gólunkat, pedig legalább 4-5 gólt szerezhettünk volna. Az utolsó percben azt gondoltuk, hogy egyenlítettek, nagyon szerencsések vagyunk, még nem láttam, de valaki azt mondta, szabályos gól volt. Ma este szerencsések voltunk, de ne felejtsük el, mi történt Szlovákia ellen.”

„Igen el kell ismernünk, hogy nem mi vagyunk a legjobbak, én sem vagyok a legjobb edző, nem nálunk játszanak a világ legjobb játékosai, de egyetlen egy rossz mérkőzésünk volt, a horvátok elleni, ott valami nem volt rendben a fejekben. Ma jól reagáltunk, gratulálnom kell a játékosaimnak, agresszívan kezdtek, sokat futottak. Nem voltunk elég precízek, de az akarat szászázalékig megvolt.”

„A horvátok elleni mérkőzés után szégyelltem magunkat, de a mai meccs után büszke vagyok. Láthattuk, senkit sem szabad lebecsülni, azerbajdzsán sem könnyű ellenfél.”

„A gyermekek csodálatos, lenyűgöző hangulatot teremtettek.”