Élő stream csatornák X

UEFA EURO 2020 UEFA EURO 2020 - Hírek

Világsztárral erősített a 2020-as Eb, hamarosan debütál az új Puskás Aréna

| Forrás: m4sport.hu
A szinte csodagyereknek tartott holland Martin Garrix, DJ és producer, 2012-ben robbant be az elektronikus zeneiparba, mára igazi világsztár. Magyarországon is több alkalommal fellépett, járt a Balaton Soundon, a Volton, és 2015 után 2019-ben ismét járt a Szigeten is, ahol fantasztikus hangulatú showt csinált, különösen, miután Macklemore is megjelent mellette a színpadon.

A világsikert 2013-as Animals című száma hozta meg számára, 2016-ban a DJ Magazine (DJMag) közönségszavazásán a Top100 DJ ranglistán az első helyet érte el – ő a legfiatalabb, aki valaha megkapta ezt az elismerést.

Ugyanebben az évben igazán emlékezetesre sikerült fellépése a Balaton Soundon. A Nagyszínpadon hatalmas tömeg előtt adott konceret, ahonnan azonban nem a szállodájába ment, hanem egy kapucnis pulóverbe rejtőzve járta körbe a fesztivált, majd az egyik színpadnál spontán beszállt egy magyar DJ, Lofti Begi mellé bulizni.

„Elkezdtem zenélni és egyszer csak kiszúrtam, hogy ott táncol az első sorban Martin Garixx. Mondom tesó, én ismerlek, gyere csak ide egy képre! Aztán elkezdett csitítgatni, hogy ő most inkognitóban van, felcsapta a kapucniját és odébb állt. Eltűnt. Fél óra múlva megjelent a pultban. Kérdezte, hogy van-e Martin Garrix-dalom. Mondtam, hogy nincs. Azt mondta erre, hogy jó, akkor elmegyek a pendrive-omért. Azt hittem, kamu, de aztán tényleg visszajött, és nyomtunk közel két órát. Zseniális volt” – emlékezett vissza az esetre Lofti Begi.

Garrix sikere azóta is töretlen, 2017-ben és 2018-ban is ő végzett az első helyen a DJMag top100-as listáján.

Legyél te az eEURO bajnoka!

A válogatott e-futball legnagyobb eseménye lesz az UEFA által szervezett eEURO 2020 program, amelynek résztvevői a KONAMI e-futball PES 2020 játékban mérik össze a tudásukat. A bajnokság esszenciáját a csapatmunka adja, ami a futball alapja. Éppen ezért minden országot egy kettő-négy főből álló „válogatott” képvisel majd. 2019 novembere és 2020 januárja között a nemzeti szövetségek egy tornán választják ki a csapattagokat. Magyarországon ez egy online verseny keretében történik majd, amelyet az UEFA partnerszervezete, az ESL szervez. A lebonyolításról és a jelentkezés időpontjairól a https://www.eeuro2020.com/hungary oldalon lehet olvasni magyar nyelven. A július 9-10-ei, londoni döntőbe kvalifikált játékosok közvetlenül az UEFA EURO 2020 július 12-ei, Wembley Stadionban megrendezett fináléja előtt mérik össze tudásukat. Az eEURO 2020 győztesei a pénzdíj mellett jegyeket nyernek az Eb-döntőre.

November 15-én debütál az új Puskás Aréna

Uruguay ellen debütál az új Puskás Aréna

November 15-én a magyar válogatott a világ egyik legnagyobb futballhagyományaival rendelkező országának csapatát, Uruguayt látja vendégül az UEFA EURO 2020 egyik helyszínéül szolgáló új Puskás Arénában – ezzel a találkozóval nyitja meg kapuit Európa, és a világ egyik legmodernebb, 68 ezer néző befogadására alkalmas létesítménye, amely az UEFA EURO 2020 alkalmával négy mérkőzésnek ad otthont. Szintén ezen a találkozón búcsúzik a szurkolóktól az elmúlt évek kiemelkedő hazai labdarúgója, a 2018-ban visszavonult Gera Zoltán.

A Puskás Arénában négy mérkőzést rendeznek:
2020.06.16., kedd: F csoport mérkőzés
2020.06.20., szombat: F csoport mérkőzés
2020.06.24., szerda: F csoport mérkőzés
2020.06.28., vasárnap: Nyolcaddöntő (C1 – D/E/F3)

Az Európa-bajnokságok 60. évfordulója alkalmából, most először, az UEFA EURO 2020 Európa-szerte tizenkét városban kerül megrendezésre. A jövő nyári mérkőzéseknek Amszterdam, Baku, Bilbao, Budapest, Bukarest, Dublin, Glasgow, Koppenhága, London, München, Róma és Szentpétervár ad otthont.

További Hírek