Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Bale már a walesi kerettel edz, Madridban nem mindenki nézi jó szemmel

m4sport.hu
Gareth Bale hétfőn már a novemberi Eb-selejtezőkre készülő walesi válogatottal edzett, a Marca szerint a támadó játékra kész.
Bale 6 meccsen 2 gólt szerzett a 2020-as Eb selejtezőjében (fotó: EPA/PETER POWELL)

Ez azért is fontos, mert Wales szombaton Azerbajdzsán, kedden pedig a magyar válogatott ellen lép pályára és próbálja kiharcolni továbbjutását a Eb-selejtező E csoportjában.

Bale helyzete azért érdekes, mert legutóbb az októberi Wales–Horvátország Eb-selejtezőn lépett pályára, ott megsérült és azóta a Real Madrid minden mérkőzéséről hiányzott, október 5-én játszott legutóbb, az elmúlt héten még a csapattal sem tudott edzeni.

Zindedine Zidane az Eibar elleni bajnoki előtt úgy nyilatkozott, a válogatottban eltöltött 4-5 nap majd választ ad arra a kérdésre, pályára léphet-e.

A Marca továbbá azt írja, a spanyol fővárosban nem mindenki nézi jó szemmel, hogy Bale a válogatottal teljes értékű munkát végez. A 2019/20-as szezon kezdete óta klubjában 7 (43%), a válogatottban 4 (100%) találkozón szerepelt.

Bale mellett a szintén sérülésből visszatérő Aaron Ramsey és a Manchester Unitedben remeklő Daniel James is tagja a walesi keretnek.