Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Megint a válogatott meccs előtt törte össze magát a peches Hertha-védő

mti
Törött orral és monoklival érkezett meg a német labdarúgó-válogatott összetartására Niklas Stark.
Niklas Stark (Fotó: EPA/Sascha Steinbach)

A Hertha BSC védője a Leipzig ellen hazai pályán 4–2-re elvesztett szombati bajnoki mérkőzésen sérült meg, meg is kellett műteni, így újra veszélybe került debütálása a Nationalelfben, de kemény fából faragták a 24 éves Starkot, és megjelent a nemzeti csapatnál. „Ha a szövetségi kapitány felhív és azt mondja, hogy szüksége van rám, akkor ha tudok járni, jövök, ezért vagyok itt” – nyilatkozta a középső védő a válogatott düsseldorfi főhadiszállásán.

Stark a válogatott keret legpechesebb tagja, eddig különböző sérülések hiúsították meg bemutatkozását a nemzeti csapatban. Egy hónapja például azért nem debütálhatott a Nationalelfben, mert a szállodában éjszaka mosdóba menet belerúgott egy üvegasztalba, megvágva ezzel a sípcsontját. „Mindent elteszek az útból, úgyhogy nem lesz baj – viccelődött most a legutóbbi esettel. – Remélem, hogy a bemutatkozásról szőtt álmaimat végre valóra válthatom.”

Joachim Löw szövetségi kapitány csapata szombaton Fehéroroszországot, kedden Észak-Írországot fogadja Európa-bajnoki selejtezőn.