Élő stream csatornák X

UEFA EURO 2020 UEFA EURO 2020 - Hírek

Giggs elfelejtette, hogy azt mondta: Magyarország nem lesz versenyben

| Forrás: m4sport.hu
Kedden este 20:45-kor ki-ki meccset játszik egymással a magyar és a walesi válogatott az Európa-bajnoki selejtező-sorozat utolsó fordulójában. Aki nyer, ott lesz az Eb-n. Döntetlen esetén Szlovákia akár nevető harmadik is lehet. Ryan Giggs, a walesiek szövetségi kapitánya mindenesetre magabiztos a Cardiffban megrendezésre kerülő mérkőzés előtt, amelyet az m4sport.hu élőben közvetít.

„A magyarok elleni idegenbeli találkozó nagyon nehéz feladatnak bizonyult számunkra. Egy kőkemény horvátországi mérkőzés után utaztunk Budapestre, így nem is játszottunk jól. Bármelyik csapat győzhetett volna, de mi kihagytuk a helyzeteinket, a magyarok viszont éltek a legnagyobb lehetőségükkel” – emlékezett vissza a budapesti mérkőzésre a walesi szövetségi kapitány.

Érthetően Marco Rossit és a magyar válogatott tagjait kiemelten érdekelheti a kérdés, hogy Aaron Ramsey és Gareth Bale milyen állapotban van a sorsdöntő Eb-selejtező előtt.

„Az utóbbi időben Aaron Ramsey és Gareth Bale is sérüléssel bajlódott. Számos jó formában lévő játékos közül válogathatok, ugyanakkor sokan még a felépülés szakaszának végén járnak. Ezeket a tényezőket is figyelembe kell vennem akkor, amikor kihirdetem a kezdőcsapatot. Világos volt mindenki számára, hogy Horvátország a favorit, és hogy a szlovák, magyar, walesi hármas küzd majd a továbbjutást érő második helyért. Nem sok olyan csoport van a miénken kívül, ahol az utolsó találkozó vége előtt is ennyire nyílt még a küzdelem” – nyilatkozta az M4 Sportnak Giggs.

Érdekesség, hogy korábbi szavaira már nem emlékezett Giggs, miszerint csak Wales és Szlovákia fog harcolni a második továbbjutó helyért.

További Hírek