Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Alighanem Rossi is egyetért majd olvasóink walesi kezdőjével

m4sport.hu
Ahogy Marco Rossi, úgy olvasóink variációs lehetőségei is erősen korlátozottak voltak, mikor összeállították azt a tizenegyet, amelyet pályára küldenének kedd este Cardiffban a magyar válogatott Wales elleni Eb-selejtezőjén, melynek nem kisebb a tétje, mint a jövő évi tornán való szereplés kivívása.
 

A Wales–Magyarország Eb-selejtezőt kedden 20 órakor kezdődő közvetítésünkben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n is élőben láthatják.

Jó eséllyel megegyezik majd az olvasóink által megszavazott kezdő azzal, amelyet majd a szövetségi kapitány kihirdet:

Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Lang, Nagy Zs. – Nagy Á., Pátkai – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai Á.

Előzetesen legalábbis valóban ez az összetétel tűnik a legvalószínűbbnek. A pénteki stadionavatón debütáló Nagy Zsoltról már elárulta Rossi, hogy kezdeni fog, és ez – valamint az alternatívák hiánya – a voksolóinkat is meggyőzte. Akik a védelem közepén nem kockáztatnának, és a két tapasztalt bekkre bíznák az elhárítást, az uruguayi meccshez képest pedig visszatennék a csapatba a selejtezősorozatban általában lehetőséget kapó Gulácsit, Lovrencsicset, Nagy Ádámot, Pátkait és Sallait is, míg Dzsudzsák, Szoboszlai és Szalai Ádám helyét megkérdőjelezhetetlennek tartják.

A walesi találkozón a győztes biztosan kijut a 2020-as Európa-bajnokságra, a vesztesre jövő márciusban pótselejtező vár, döntetlen esetén a magyar válogatott akkor őrzi meg a második pozícióját, ha Szlovákia nem veri meg Azerbajdzsánt.