Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Angol topcsapat játékosmegfigyelői Szoboszlai miatt érkeztek Cardiffba

m4sport.hu
Sajtóhírek szerint az angol élvonalban szereplő Arsenal kizárólag Szoboszlai Dominik miatt küldött játékosmegfigyelőket a Wales–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
 

A magyar labdarúgó-válogatott 19 éves középpályása iránt már nyáron is érdeklődtek az Ágyúsok több európai csapat mellett, a fiatal tehetség azonban a Red Bull Salzburgnál maradt.

Szoboszlai a mostani szezonban 16 alkalommal lépett pályára a Salzburg mezében és négy gól mellett négy asszisztot is jegyzett. A legkeresettebb európai tehetségek között számon tartott középpályás a magyar válogatottban is alapemberré vált fiatal kora ellenére és eddigi hét fellépésén egyszer már a kapuba is betalált a szlovákok elleni hazai Eb-selejtezőn.

A Football Insider egy Arsenalhoz közeli forrásra hivatkozva írta meg, hogy az Ágyúsok Szoboszlait tekintik az első számú jelöltnek a londoniaknál kegyvesztetté vált Granit Xhaka helyére.

Elsősorban 2020 nyarán szerették volna az angol fővárosba csábítani a magyar középpályást, de Xhaka esetleges januári távozása felgyorsíthatja az ügyet.