Élő stream csatornák X
×

Válogatott UEFA EURO 2020 - Hírek

Pátkai: Van esélyünk a továbbjutásra

| Forrás: m4sport.hu
Pátkai Máté szerint nehéz lenne most megjósolni, hogy milyen formában lesz a magyar és a bolgár válogatott a márciusi pótselejtezős mérkőzésen, de mindenképpen lesz esélye a továbbjutásra a magyar csapatnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatottnak először Bulgáriában kell győznie a jövő évi Európa-bajnokság pótselejtezőinek sorsolása alapján, majd siker esetén az izlandi-román párharc nyertesével csaphatna össze az Eb-részvételért a Puskás Arénában.

„Négy hónap van még a meccsig, addig rengeteg minden tud változni akár a formát, akár a személyeket tekintve, sérülés is közbejöhet, úgyhogy nem könnyű ebből sok mindent leszűrni. Biztos vagyok benne, hogy esélyünk lesz arra, hogy továbbjussunk” – nyilatkozta a MOL Fehérvár FC középpályása az M4 Sport péntek délutáni Sporthíradójában.

Bulgária 2004 óta nem jutott ki Európa-bajnokságra, a mostani selejtezősorozatban pedig csak az A csoport negyedik helyén végzett, mivel nyolc mérkőzésen csupán hat pontot szerzett.

A Bulgária–Magyarország mérkőzést 2020. március 26-án rendezik, a továbbjutó pedig március 31-én játszik majd az Izland–Románia párharc győztesével.

További Hírek