Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Marco Rossi megnevezte a válogatott „helyettesíthetetlen” játékosát

m4sport.hu
Marco Rossi korábban Nagy Ádám válogatottban betöltött szerepét illette a pótolhatatlan jelzővel, ezúttal egy másik játékost sorolt a nélkülözhetetlen kategóriába.
(fotó: MTI/Czagány Balázs)

A MOL csapat oldalán jelent meg egy az elmúlt másfél évet, azaz a kinevezése óta eltelt időszakot összegző interjú a válogatott szövetségi kapitányával, aki arra a kérdésre is válaszolt, ki az a játékosa, „aki mindig kell”.

„Több is van, de van egy játékos, aki egyszerűen helyettesíthetetlen. Mielőtt személyesen megismertem és együtt dolgoztam vele, nem gondoltam, hogy ennyire vezértípus és ennyire pozitív a hozzáállása. Emiatt, illetve mert nincs alternatívája, jelenleg nincs olyan szintű játékos a posztján, aki pótolni tudná, azt kell mondanom, hogy ez a játékos Szalai Ádám.”

(fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A kapitány a legjobb meccsnek a csapat teljesítménye miatt a szlovákok elleni hazai Eb-selejtezőt, az érzelmek tekintetében a két júniusi mérkőzést, az Azerbajdzsán és Wales elleni győzelmet nevezte meg. A legrosszabb mérkőzés kérdésre a spliti vereség és az észtországi döntetlen jutott az eszébe, de szó esett a kedvenc góljáról is, ezzel viszont vége a spoilernek, a teljes interjút itt megtekintheti: