Musorujsag

Élő stream csatornák X
 

Klopp szerint Van Dijk és Gomez sem játszhat az Eb-n

m4sport.hu
A Liverpool vezetőedzője szerint kicsi a valószínűsége annak, hogy a klub két sérült védője, Virgil van Dijk és Joe Gomez felépül a nyári Európa-bajnokságig.


Virgil van Dijk (Fotó: EPA/Phil Noble/Pool)

A holland Van Dijk októberben, míg az angol Gomez novemberben szenvedett súlyos térdsérülést, Jürgen Klopp szerint a június 11. és július 11. között rendezendő Eb-n sem lesznek még bevethetők.

„Joe még csak nem is fut, Virgil ugyan már igen, de nagyon nehéz ügy ez. Nem az én döntésem, de őszintén szólva a jelenlegi információim szerint nem valószínű. Nem arról van szó, hogy én nem engedem el őket, ez a sérülésük súlyosságától függ” – idézi a BBC a német edzőt.

Klopp úgy véli, már annak is örülniük kell, ha a két belső védő – valamint a szintén sérült kameruni válogatott Joel Matip, aki a tréner szerint még mindig „sícipőt” hord – a következő szezonra történő felkészülést el tudja kezdeni a Liverpoollal.

A koronavírus-járvány miatt tavaly nyárról idénre halasztott Eb-t a tervek szerint június 11. és július 11. között Európa 12 nagyvárosában, köztük Budapesten rendezik.

További Hírek