Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Nyerj jegyet az M4 Sporttal a labdarúgó Európa-bajnokságra!

MTVA
Veled lesz teljes a kép - keressük az M4 Sport szlogenjét a labdarúgó Európa-bajnokságra a legkreatívabb szurkoló tollából!

Ha szeretnél a helyszínen szurkolni a magyar labdarúgó-válogatottnak és van egy kreatív szlogenötleted az Európa-bajnokságra, amit egy egész nemzet skandálhat majd, akkor küldd el az M4 Sportnak a nyeremenyjatek@mtva.hu címre! Ez a te Eb-d is! Veled lesz teljes a kép!

A legkreatívabb, legötletesebb szlogen megálmodója páros belépőjegyet nyer a június 15-i Magyarország–Portugália Eb-csoportmérkőzésre.

A kontinensviadal kizárólagos hazai közvetítője, az M4 Sport eltökélt szándéka, hogy közvetítéseiben a szurkolók is megtalálják magukat. Váljon szlogened kapoccsá a torna és a hazai szurkolók között az M4 Sporton keresztül! A te sikered a mi győzelmünk.

A nyertes szlogent az M4 Sport zsűrije választja ki.

Nem csak a legkreatívabb szlogent díjazzuk! Az M4 Sport zsűrije által kiválasztott további öt legkreatívabb szlogent is díjazzuk a Heineken EURO 2020 ajándékcsomagjaival.

A nyertes szlogent és megálmodóját a május 14-i Gurulj be lassítva is! podcast adásában Berkesi Judit és Hajdú B. István jelenti be!

Főnyeremény:
1 db páros belépőjegy a Magyarország–Portugália UEFA EURO 2020 labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzésre

További nyeremények:
5 db ajándékcsomag
Az ajándékcsomag tartalma: 1 db Heineken EURO2020 focilabda, 1 db Heineken EURO2020 szurkolói sál, 1 db fehér Heineken baseball sapka

Játékszabályzat

További Hírek