Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

De Bruynét mégis meg kellett műteni

MTI
A korábbi hírekkel ellentétben mégis meg kellett műteni a múlt szombati Bajnokok Ligája-döntőben orr- és szemüregcsonttörést szenvedett Kevin De Bruynét, de továbbra is biztosra veszik, hogy pályára léphet a belga labdarúgó-válogatottban a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon.
 

„Napról napra követjük az állapotát, még nem tudni, hogy felépül-e jövő szombatra, az Oroszország elleni nyitómeccsünkre” – jelentette ki Roberto Martinez szövetségi kapitány. Korábban úgy hírlett, hogy a Manchester City 29 éves futballistája nem szorul operációra mielőtt némi pihenés után, hétfőn csatlakozik a kerethez.

A szakvezető kifejtette, hogy a 20 perces beavatkozás során rögzítették a játékos szemüregcsontját, De Bruyne jó érzi magát, és elképzelhető, hogy arcmaszk nélkül szerepelhet majd az Eb-n.

A középpályás a BL-döntő 57. percében sérült meg, amikor Antonio Rüdiger, a Chelsea védője sárga lapot érően ütközött vele. A vb-bronzérmes futballistát le kellett cserélni, ápolás után támolyogva, segítséggel ment le a pályáról.

 

Borítókép: MTI/EPA/Getty Images pool/Michael Steele