Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Már a meccsek előtti napon érdemes elmenni az Eb-karszalagért

m4sport.hu
A védettségi igazolványok meglétét az Európa-bajnokság mérkőzései előtt, három budapesti helyszínen ellenőrzik majd a szervezők. Érdemes minél előbb, lehetőleg a mérkőzések előtti napon, átvenni a karszalagokat a zökkenőmentes belépés érdekében!
 

A Magyar Kormány döntése és az MLSZ vállalása értelmében nézők is részt vehetnek az Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein. A belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra is szükség van.

Fontos, hogy a plasztikkártyát és a mobil applikáción bemutatott igazolásokat is elfogadják a szervezők, ezek meglétét azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik. A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat (a védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni). Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek.

A helyszínek: Groupama Aréna (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), Dózsa György út (Városliget) és Papp László Budapest Sportaréna. A legnagyobb sorok várhatóan az Aréna közelében lesznek, javasoljuk mindenkinek a másik két helyszín igénybevételét, lehetőleg már a mérkőzések napja előtt! A meccsek kezdése előtt nagy sor várható!

A külföldről érkező szurkolók a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak.

Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, tehát, aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak minden mérkőzés előtt újra be kell mutatnia a védettségi igazolását, és felvenni az adott meccsre érvényes karszalagot.
Nagyon fontos, hogy mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át!

A Puskás Aréna kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel. Mindenkinek javasoljuk, vegye igénybe a BKK járatait, figyelje a közlekedéssel kapcsolatos információkat!

Az esetleges változtatások miatt folyamatosan kövesd a szervezők tájékoztatását, vagy töltsd le az Eb hivatalos mobilalkalmazását!

iOS 
Android

Borítókép: Puskás Aréna (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)