Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Eb-meccsre megy a Puskás Arénába? Mutatjuk, mit vigyen és mit ne vigyen magával

m4sport.hu
A labdarúgó Európa-bajnokság válogatottjaihoz hasonlóan a szurkolóknak sem árt felkészülni a pénteken rajtoló tornára, főként azoknak, akik a 11 helyszín valamelyikén tekintik meg a mérkőzéseket. Az UEFA hivatalos honlapján nyújt segítséget a szurkolóknak, mit ne felejtsenek semmiképp otthon és mi az, amit ne vigyenek magukkal. Ezeket foglaltuk össze cikkünkben.
 

Ne felejtse otthon

Mobiljegy és személyazonosságot igazoló okirat

Győződjön meg róla, hogy mobiltelefonja fel van töltve (a biztonság kedvéért érdemes hordozható töltővel is készülni) és letöltötte az EURO 2020 Mobiljegy applikációt (iOS  / Android).

A Puskás Arénába történő belépéshez életkortól függetlenül minden szurkoló köteles bemutatni belépőjegyét.  Értékeit tartsa biztonságban és ellenőrizze le a személyazonosságot igazoló okiratának érvényességi idejét.

Arcmaszk

A tömegközlekedéshez szükséges, a stadionban nem kötelező viselni, de erősen ajánlott.

Koronavírus-karszalag

18 éven felül csak és kizárólag akkor lehet belépni a Puskás Arénába, ha bemutatja a koronavírus-karszalagot. 18 éven alul nem szükséges, de csak karszalagot viselő, 18 éven felül kísérővel lehetséges. Részletes információk a karszalagról  itt. És itt.

Hasznos információk a belépéshez:

Táskák

A4-es méretnél nagyobb táskával nem engedélyezett a belépés a stadion területére, annál kisebbel azonban garantált a bejutást. Ha nem biztos a táska méretében, indulás előtt ellenőrzésképp tegye rá egy A4-s méretű lapra.
Kézfertőtlenítőt be lehet vinni a stadionba, de nem lehet 50 ml-esnél nagyobb. A Puskás Aréna területén számos kézfertőtlenítő pontot találnak majd a szurkolók.

Zászlók

2×1,5 méteres méretig engedélyezettek a transzparensek és zászlók.

Esőkabát

Esernyőt nem lehet bevinni a stadion területére, így ajánlott esőkabáttal készülni, amennyiben az időjárás indokolja.

Mit nem lehet bevinni a stadionba?

-Professzionális videó és fotó kamera

-Étel és ital

-Esernyő

Az esetleges változtatások miatt folyamatosan kövesse a szervezők tájékoztatását, vagy töltse le az Eb hivatalos mobilalkalmazását!

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További Hírek